Lestat Napisano 18 Grudnia Share Napisano 18 Grudnia (edytowane) Mam nową zajawkę czyli 8-kołowce. Na pierwszy ogień poszedł chińczyk bo miałem ochotę zmierzyć się z digital camo. Wyszło jak wyszło, mogło być lepiej, mogło być gorzej, ale namaskowałem się jak głupi (widać na początku filmiku). Model generalnie jest bezproblemowo sklejalny, a dodatkowo w porównaniu do pokrewnych produkcji kosztuje grosze - niecałe 9 dych dałem. Nieuflejany, bo jak widać po winietce - na paradzie w Pekinie ;). mały filmik Edytowane 18 Grudnia przez Lestat 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 18 Grudnia Share Napisano 18 Grudnia No i spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 18 Grudnia Share Napisano 18 Grudnia (edytowane) Mam taki sam do sklejenia w szafie. Te opony malowane częściowo na biało przypominają mi taką samą czynność, ale w naszych samochodach ciężarowych STAR 660. Kazali to się malowało, robota totalnie bez sensu. Olejna farba po jakimś czasie ładnie łuszczyła się z opon. Cyfrowy kamuflaż wyszedł bardzo ładnie, teraz to już spoko robota - są gotowe maski różnych pixeli w rozmiarach dopasowanych do każdej skali. Fajny model super podstawka. Edytowane 18 Grudnia przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Poniedziałek o 07:32 Share Napisano Poniedziałek o 07:32 Świetny model, podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Poniedziałek o 14:17 Share Napisano Poniedziałek o 14:17 Fajny. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi