sąsiad_squad Napisano 9 Września 2006 Share Napisano 9 Września 2006 To tak robilismy bez relacji Jakieś pytania pisac. Model bedzie skonczony w Sycowie. tak to 99% Daje narazie kilka fotek. http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=191973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 9 Września 2006 Share Napisano 9 Września 2006 Hmm... Skads znam TEN model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 9 Września 2006 Share Napisano 9 Września 2006 Hmm... Skads znam TEN model... no no no coś mi sie tez wydaje że znam to cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 10 Września 2006 Share Napisano 10 Września 2006 A ja je dzisiaj widziałem w Sycowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsiad_squad Napisano 10 Września 2006 Autor Share Napisano 10 Września 2006 Tak to model Tornada wzorowałem się na nim ! ;) Oficjalnie ogłaszam ze zajelismy 2 miejsce w Sycowie w naszej kategorii !! Było przezajebiscie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 10 Września 2006 Share Napisano 10 Września 2006 Gratuluje... Przy okazji mam prosbe... Jak mozecie, to zmniejszcie troche zdjecie do szerokosci 800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Września 2006 Share Napisano 10 Września 2006 Ja równiez gratuluję miejsca na podium Na żywo model prezentował sie zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsiad_squad Napisano 11 Września 2006 Autor Share Napisano 11 Września 2006 Dziekuje dziekuje takze tym co staneli na pudle ;) model bedzie dopracowywany ;) bo jest troche błdów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 12 Września 2006 Share Napisano 12 Września 2006 TAK! Modelik jest mistrzowski i zasługuje na podium Moje gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsiad_squad Napisano 14 Września 2006 Autor Share Napisano 14 Września 2006 Dziękuję. Model bedzie przechodził jeszcze troche przemian mam nadzieje ze uda nam się zrobić HDS-a ale to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Września 2006 Share Napisano 14 Września 2006 Zrobcie HDSa ruchomego na pneumatyce z LEGO Technic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsiad_squad Napisano 15 Września 2006 Autor Share Napisano 15 Września 2006 To my to już dawno wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 15 Września 2006 Share Napisano 15 Września 2006 No sie rozumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi