Bercik Napisano Środa o 21:36 Share Napisano Środa o 21:36 (edytowane) W tym roku tylko 5 sztuk ale jestem dość zadowolony z tych modeli Zdjęcia w kolejności powstawania. Dwa ostatnie modele nie były nigdzie pokazywane, wrzucę je po Świętach. Wszystkiego dobrego w 2026! Edytowane Środa o 22:23 przez Bercik 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Czwartek o 07:44 Share Napisano Czwartek o 07:44 Świetne modele.Część z nich miałem okazję obejrzeć na żywo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Czwartek o 09:09 Share Napisano Czwartek o 09:09 Z tego co widzę to 1/72. Fajna kolekcja podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano Czwartek o 11:24 Autor Share Napisano Czwartek o 11:24 Cześć i dziękuję Tak, to 1/72. Yak-1 oraz Hurricane'y to Arma Hobby, Jedenastka to IBG, 109 to Tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano Piątek o 18:52 Share Napisano Piątek o 18:52 Dobre prace No i drugie tyle materiału filmowego za co mega szacun za popularyzację naszego hobby! Czekam na zaległe galerie! Bardzo ładny Skalski i ciekawy ten czarny fryc. Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 44 minuty temu Autor Share Napisano 44 minuty temu Dzięki! No niestety mam taką obserwację, że ten YouTube zajmuje bardzo dużo czasu, który mógłbym poświęcić na modele. Więc myślę, że w 2026 trochę mniej Internetu (lub w innej konwencji), a więcej dłubania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi