Bercik Napisano Środa o 21:36 Share Napisano Środa o 21:36 (edytowane) W tym roku tylko 5 sztuk ale jestem dość zadowolony z tych modeli Zdjęcia w kolejności powstawania. Dwa ostatnie modele nie były nigdzie pokazywane, wrzucę je po Świętach. Wszystkiego dobrego w 2026! Edytowane Środa o 22:23 przez Bercik 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Czwartek o 07:44 Share Napisano Czwartek o 07:44 Świetne modele.Część z nich miałem okazję obejrzeć na żywo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Czwartek o 09:09 Share Napisano Czwartek o 09:09 Z tego co widzę to 1/72. Fajna kolekcja podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano Czwartek o 11:24 Autor Share Napisano Czwartek o 11:24 Cześć i dziękuję Tak, to 1/72. Yak-1 oraz Hurricane'y to Arma Hobby, Jedenastka to IBG, 109 to Tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano Piątek o 18:52 Share Napisano Piątek o 18:52 Dobre prace No i drugie tyle materiału filmowego za co mega szacun za popularyzację naszego hobby! Czekam na zaległe galerie! Bardzo ładny Skalski i ciekawy ten czarny fryc. Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Dzięki! No niestety mam taką obserwację, że ten YouTube zajmuje bardzo dużo czasu, który mógłbym poświęcić na modele. Więc myślę, że w 2026 trochę mniej Internetu (lub w innej konwencji), a więcej dłubania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi