Marcin M. Napisano 26 Grudnia 2025 Napisano 26 Grudnia 2025 Kolejny zestaw do mojej małej choineczki, nazwałem ich Hyzio, Dyzio i Zyzio, malowani akrylami. M. 1 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 26 Grudnia 2025 Napisano 26 Grudnia 2025 dobre to w przyszłym roku trzeba jakiś dobry "szpic" zrobić na czubek 1 Cytuj
Marcin M. Napisano 26 Grudnia 2025 Autor Napisano 26 Grudnia 2025 17 minut temu, M.A.V. napisał: dobre to w przyszłym roku trzeba jakiś dobry "szpic" zrobić na czubek To święta bym musiał spędzić w piwnicy, razem z nim 1 Cytuj
Baas ArK Napisano 26 Grudnia 2025 Napisano 26 Grudnia 2025 6 godzin temu, Marcin M. napisał: nazwałem ich Hyzio, Dyzio i Zyzio A nie lepiej Trupek, Strupek i Zatrutek? Gratuluję pomysłowości. 1 Cytuj
Marcin M. Napisano 26 Grudnia 2025 Autor Napisano 26 Grudnia 2025 Godzinę temu, Baas ArK napisał: A nie lepiej Trupek, Strupek i Zatrutek? Gratuluję pomysłowości. Nawet lepiej, tamci to byli siostrzeńcy wujka Sknerusa, te nowe imiona bardziej adekwatne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi