Marcin M. Napisano Piątek o 14:29 Share Napisano Piątek o 14:29 Kolejny zestaw do mojej małej choineczki, nazwałem ich Hyzio, Dyzio i Zyzio, malowani akrylami. M. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Piątek o 14:40 Share Napisano Piątek o 14:40 dobre to w przyszłym roku trzeba jakiś dobry "szpic" zrobić na czubek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano Piątek o 14:58 Autor Share Napisano Piątek o 14:58 17 minut temu, M.A.V. napisał: dobre to w przyszłym roku trzeba jakiś dobry "szpic" zrobić na czubek To święta bym musiał spędzić w piwnicy, razem z nim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano Piątek o 21:25 Share Napisano Piątek o 21:25 6 godzin temu, Marcin M. napisał: nazwałem ich Hyzio, Dyzio i Zyzio A nie lepiej Trupek, Strupek i Zatrutek? Gratuluję pomysłowości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano Piątek o 22:38 Autor Share Napisano Piątek o 22:38 Godzinę temu, Baas ArK napisał: A nie lepiej Trupek, Strupek i Zatrutek? Gratuluję pomysłowości. Nawet lepiej, tamci to byli siostrzeńcy wujka Sknerusa, te nowe imiona bardziej adekwatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi