Skaidrus Napisano 30 Grudnia 2025 Napisano 30 Grudnia 2025 Do budowy użyłem BigEd’a BIG49361 (część II), BigSin’a SIN648128, zestawu masek Montex MM48552 oraz kalek Quinty QD48379 z wydrukami 3D. Model był malowany Hatakami, weathering to Ammo, AK i Modellers World. Sam model jest bardzo przyjemny w montażu, wszelkie błędy widoczne na zdjęciach to efekt moich braków warsztatowych i przeróbek pod blachy. Trochę mi brakowało nitów, więc je sobie dorobiłem. W tradycyjny dla siebie sposób uciaprałem elementy przezroczyste, bo zapominałem, że maski Montexu trzeba natychmiast ściągać. Dopiero na zdjęciach dostrzegłem, że mocno przesadziłem z obiciami stopni, więc będę to korygował. To był bardzo sympatyczny model i polecam go fanom bezstresowych projektów. 12 Cytuj
barszczo Napisano 30 Grudnia 2025 Napisano 30 Grudnia 2025 Ładny model, zdecydowanie należą mu się lepsze zdjęcia w dobrym oświetleniu . 1 Cytuj
kelly9mm Napisano 30 Grudnia 2025 Napisano 30 Grudnia 2025 Bardzo ładna robota . Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj
Skaidrus Napisano 30 Grudnia 2025 Autor Napisano 30 Grudnia 2025 3 godziny temu, barszczo napisał: Ładny model, zdecydowanie należą mu się lepsze zdjęcia w dobrym oświetleniu . Należą się, to prawda. Poczekam na jakiś słoneczny dzień. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi