Mariusz Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Witam Postanowiłem wziąć udział w konkursie Startuje z modelem Sd.Kfz 171 Panther Ausf.A w sklai 1/35 firma Italieri ;] Oto obowiązkowe In-boxy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Będzie prosto z pudła, czy planujesz jakieś dodatki? Mam ten modelik i jestem ciekaw jak sobie z nim poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Też ma ten model, jedyne w nim podoba mi sie to, że wszystkie włazy sie otwierają. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 26 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2008 Żadnych dodatków nie planuje myślałem na zrobieniem zimmeritu samemu ale jednak zostawie to i wybiore zimmerit wykonany fabrycznie dzis postaram się jeszcze wstawić fotki z początkowych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 26 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2008 A oto wynik dzisiejszych prac Mianowicie dziś zrobiłem podstawy podwozia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 mam dwie takie dobry model na poczatek ale te osłony na koła potnij na elementy bo powieszone razem masakra aaa i zimm na tyle wierzy niedolega do końca tak to model oki ( z gory przeprzaszam za bledy pisze pod wpływami sił nad przyrodzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 mój pierwszy czołg w tej skali przyjemnie się go sklejało, chociaż trochę go zwaliłem. Ale nie martwcie się, wtedy nie wiedziałem co to modelwork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Ten zimmerit jest pancernie gruby, pasuje pocienić. Problem przy tym modelu, jest też z wieżą, a dokładnie z przestrzenią pomiędzy nią, a górną powierzchnią kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 mój pierwszy czołg w tej skali Mój też Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Tylko ja cię proszę, nie karaj tego modelu tymi gąskami gumowo nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi