RadekZ Posted January 13 Share Posted January 13 Cześć, Drugim modelem, który zamierzam rozgrzebać w 2026 będzie tytułowy Mig15 . Mam nadzieję, że dla spokojności, więc z dodatków tylko "wypukły" kokpit od Eduarda, bo chciałem sprawdzić jak to on się będzie prezentował (i czy warto na to patrzeć w przyszłości). 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted January 13 Share Posted January 13 Gotha jak Gotha, popatrzę, ale na Miga chętniej. Osobiście z Edwardowych kalek 3D korzystam. Sugeruję kupić pod nie klej typu Wikol, choćby Ultra Glue od Miga. Przyda ci się też do blaszek i owiewek . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadekZ Posted January 13 Author Share Posted January 13 1 minutę temu, barszczo napisał: Gotha jak Gotha, popatrzę, ale na Miga chętniej. Osobiście z Edwardowych kalek 3D korzystam. Sugeruję kupić pod nie klej typu Wikol, choćby Ultra Glue od Miga. Przyda ci się też do blaszek i owiewek . Dzięki za podpowiedź . Zamierzałem użyć albo Contacty clear albo TRANSPA FIX 6K , bo mam na tzw. składzie (oprócz czegoś wikolopodobnego ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadekZ Posted January 17 Author Share Posted January 17 Zacząłem of korz-czywiście od kokpitu i prób "poprawienia" go o elementy zestawu Eduarda. Nawet nie wyszło to źle jak na mnie 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts