RadekZ Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Cześć, Drugim modelem, który zamierzam rozgrzebać w 2026 będzie tytułowy Mig15 . Mam nadzieję, że dla spokojności, więc z dodatków tylko "wypukły" kokpit od Eduarda, bo chciałem sprawdzić jak to on się będzie prezentował (i czy warto na to patrzeć w przyszłości). 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Gotha jak Gotha, popatrzę, ale na Miga chętniej. Osobiście z Edwardowych kalek 3D korzystam. Sugeruję kupić pod nie klej typu Wikol, choćby Ultra Glue od Miga. Przyda ci się też do blaszek i owiewek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekZ Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia 1 minutę temu, barszczo napisał: Gotha jak Gotha, popatrzę, ale na Miga chętniej. Osobiście z Edwardowych kalek 3D korzystam. Sugeruję kupić pod nie klej typu Wikol, choćby Ultra Glue od Miga. Przyda ci się też do blaszek i owiewek . Dzięki za podpowiedź . Zamierzałem użyć albo Contacty clear albo TRANSPA FIX 6K , bo mam na tzw. składzie (oprócz czegoś wikolopodobnego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekZ Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia Zacząłem of korz-czywiście od kokpitu i prób "poprawienia" go o elementy zestawu Eduarda. Nawet nie wyszło to źle jak na mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi