Aleksander z Zalasu Napisano 21 Lutego Autor Share Napisano 21 Lutego Odgrzewam kotleta. W dniu 19.01.2026 o 08:16, smialus napisał: Mała podpowiedź masz wzór oszklenia, ja bym pokombinował z kopytami i wytłoczył Pokombinowałem, wypłynąłem na nieznane wody i oto efekt: Przymiarka przedniej szyby do kadłuba: Myślę że drugi egzemplarz wyjdzie w tym aspekcie lepiej. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Czad!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Czad!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Da się, da. Fajnie, że się trochę przyczyniłem do kroku tłoczenia. I elegancko to wygląda. Ja pamiętam do czegoś robiłem też wytłoczki wyszła po nie wiem 20 którejś ale wyszła. To teraz czekam na aero i mam przeczucie, że będziesz zamiatał nas tutaj 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi