Dudzio Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia 3 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Nie bardzo się z Toba zgadzam. Ten klocek mały nie jest, a mimo to na tym zdjęciu dadal mozna rozróżnić pojedyńcze zacieki, gdyby miał kamo byłoby wyraźnie widoczne i z całą pewnością nie rozmazane.... No to jeszcze napisz nam jakim aparatem to zdjęcie zrobiłeś (i jak osiągnąć taki efekt jak ktoś nie ma kompaktu, że nie wspomnę o lustrze), ile czasu spędziłeś na ustawianiu tła, światła, statywu itd. i czy czas na to spędzony nie zajął więcej niż niejeden człowiek znajdzie w ciągu dnia na klejenie Z czołgami albo samolotami jest jednak o niebo łatwiej (szybciej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego @Dudzio - pewnie sobie tego Kongo nie kupię (jak i każdego innego Jaopńczyka), ale wielkie dzięki, że Ci się chciało zrobić obszerny inbox. Dużo zdjęć, opisów - wiem, jak to jest pracochłonne. Przyjemnie było poczytać. Jeszcze raz dziękuję. Mam nadzieję, że jeszcze coś nam pokażesz. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Lutego Super Moderator Share Napisano 23 Lutego Panowie bardzo proszę z szacunkiem się do siebie odnosić. Dziękuję i miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anjon Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu wypowiem się jako ktoś kto kupił model i trafił niestety krytyczną porażkę na kostce d20 (kto wie ten wie). Moje egzemplarze druków 3d to raczej nieśmieszny żart, błędy, wyłamania z podstawek, odrąbane części komina itd. W tej chwili walczę z sprzedawcą żeby podesłał cały nowy komplet. Także przestroga. Możecie trafić 2 różne poziomy jakości wydruków. Mieć szczęście jak autor albo pecha jak ja. Model jest obłędny jeśli chodzi o detale, no ale taka wada wyskoczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Niestety, Border nie słynie z porządnego zabezpieczania swoich modeli. Chyba wychodzą z założenia, że taniej jest wymienić uszkodzone elementy, niż dbać o zawartość pudełek. Natomiast te źle wydrukowane dodatki, to ewidentnie wina zbytniego pośpiechu na produkcji. Dobrze, że wrzuciłeś te zdjęcia, niech będą przestrogą przed zamawianiem ich modeli ze źródeł nie gwarantujących wsparcia przy reklamacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi