Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak jak pisałem wcześniej . Civic naprawdę niezły . Ładnie i czysto pomalowany

Pozdrawiam.

Napisano

Carnme linie szpecą autko, kolor dobrze położony, wnętrze ładne. Mogłeś się postarać o lepsze malowanie tylnych świateł.

Napisano
Carnme linie szpecą autko, kolor dobrze położony, wnętrze ładne. Mogłeś się postarać o lepsze malowanie tylnych świateł.

Kolego to był mój pierwszy model,na błędach się uczę na przyszły raz jak będę miał model to tego błędu już nie popełnię,a teraz mam jakiś Ciągnik Siodłowy mam na oku

Napisano

Ciekawe jakie intencje ma/miał Mirek_Scania pokazując nam ten model jako swój, jeszcze pisząc że to jego pierwszy model

Napisano
Oto i ona moja Honda Civic Type R kilka fotek mojej bryki:

Kolego to był mój pierwszy model,na błędach się uczę na przyszły raz jak będę miał model to tego błędu już nie popełnię,a teraz mam jakiś Ciągnik Siodłowy mam na oku

Może klega Mirek_Scania wytłumaczy nam dlaczego zdjęcia modelu są identyczne (tylko pomniejszone) z fotkami kolegi subaromana

Napisano
Może klega Mirek_Scania wytłumaczy nam dlaczego zdjęcia modelu są identyczne (tylko pomniejszone) z fotkami kolegi subaromana

Zupełnie nie moje klimaty , ale zaciekawił mnie tytuł , tak też sobie spojrzałem , a tu widze pewne przekręty.

a teraz mam jakiś Ciągnik Siodłowy mam na oku

Czyjiś ? z tego forum czy innego ?

• Administrator Główny
Napisano

Kolega Mirek_Scania zostaje wykluczony z grona użytkowników forum Modelawork na czas nieokreślony. Wiadomo za co.

Napisano

Dziękujemy za czujność, a lepiej będzie jak temat zniknie.

Napisano

Tak więc subaroman ładna Honda A kolega sobie chyba kpi takim zachowaniem ...

Pozdrawiam.

Napisano

Temat zamykam, ale nie usunę go - niech zostanie jako przestroga

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.