zbigi10000 Napisano Środa o 17:04 Share Napisano Środa o 17:04 (edytowane) Model mustanga eduarda trochę mnie rozczarował jak na produkt z 21 wieku, z jednej strony świetny detal , z drugiej moim zdaniem ,dość problematyczne spasowanie. Wydaje mi się jakby wypraski zostały za szybko wyciągnięte z formy ,a konstrukcja modelu jest dość delikatna spowodowało to w moim egzemplarzu lekkie zwichrowanie połówek kadłuba .Tak że miałem problemy ze spasowaniem kadłuba i jakoś rozeszło mi się podwozie, tak jakoś słabo przemyślane mocowanie , no i żeby śmigiełko w nowoczesnym modelu było wklejane . Ale mimo wszystko udało mi się zakończyć. Wymalowany kadłub mrhobby sm208 , skrzydła mrp009, kamuflaż mrhobby c012 + mrp 138.Bezbarwny połysk na kadłub tamiya x22 , na kamuflaż mrhobby gx112+gx113(50/50). Do budowy zainspirował mnie warsztat , Model przedstawia maszynę capt. Jacka'a M. Ilfrey'a Wielka Brytania jesień 1944. Edytowane Środa o 17:17 przez zbigi10000 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Środa o 17:30 Share Napisano Środa o 17:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano Środa o 19:31 Share Napisano Środa o 19:31 A u mnie dalej stoi i czeka na wklejenie lusterek na owiewce tylko tyle i aż tyle brakuje do zakończenia warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi