zbigi10000 Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego (edytowane) Model mustanga eduarda trochę mnie rozczarował jak na produkt z 21 wieku, z jednej strony świetny detal , z drugiej moim zdaniem ,dość problematyczne spasowanie. Wydaje mi się jakby wypraski zostały za szybko wyciągnięte z formy ,a konstrukcja modelu jest dość delikatna spowodowało to w moim egzemplarzu lekkie zwichrowanie połówek kadłuba .Tak że miałem problemy ze spasowaniem kadłuba i jakoś rozeszło mi się podwozie, tak jakoś słabo przemyślane mocowanie , no i żeby śmigiełko w nowoczesnym modelu było wklejane . Ale mimo wszystko udało mi się zakończyć. Wymalowany kadłub mrhobby sm208 , skrzydła mrp009, kamuflaż mrhobby c012 + mrp 138.Bezbarwny połysk na kadłub tamiya x22 , na kamuflaż mrhobby gx112+gx113(50/50). Do budowy zainspirował mnie warsztat , Model przedstawia maszynę capt. Jacka'a M. Ilfrey'a Wielka Brytania jesień 1944. Edytowane 11 Lutego przez zbigi10000 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego A u mnie dalej stoi i czeka na wklejenie lusterek na owiewce tylko tyle i aż tyle brakuje do zakończenia warsztatu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Bardzo ładny kucyk. Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi