smialus Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Model zaczęty jakieś pięć lat temu nabierał mocy, no i po dokończeniu przyszła pora na galerię. Samolot z 582 pułku stacjonującego w Chojnie około 1985 roku. Z tego co pamiętam numer malowany był od masek. Malowany Gunze, Tamiya. Model co do składalności był bezproblemowy. PS który link z imgur będzie działał tutaj na forum??? Zapraszam do galerii: 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Bardzo efektowny kamuflaż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Elegancki model. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Bardzo mi się podoba. Od dawna kusi mnie ta garbata wersja, aby zrobić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjakm Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Gratulacje. Pierwsza klasa. U mnie już czeka taki do zrobienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi