kowal76 Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego Mój najnowszy model. Mitsubiishi A6M3 Zero Type 32 ze starego zestawu Hasegawy. Model malowany MRP, AK i Gunze. Z dodatków kalki 3D Quinta. 10 Cytuj
barszczo Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego Ekspertem od Japońców nie jestem, ale sam model bardzo mi się podoba . 1 Cytuj
Baas ArK Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego To może troszkę pomarudzę: coś nie poszło przy szpachlowaniu spodu kadłuba (zdj. 4). A szkoda, bo reszta moim skromnym zdaniem udana, łącznie z zaznaczeniem innego odcienia na powierzchniach płóciennych (nie wszyscy to robią). Esksploatacje nie przesadzone, ale dołożył bym kopcia za wydechami, a same wydechy to bardziej przypalone, niż obite z farby. 1 Cytuj
kowal76 Napisano 15 Lutego Autor Napisano 15 Lutego 3 godziny temu, Baas ArK napisał: To może troszkę pomarudzę: coś nie poszło przy szpachlowaniu spodu kadłuba (zdj. 4). A szkoda, bo reszta moim skromnym zdaniem udana, łącznie z zaznaczeniem innego odcienia na powierzchniach płóciennych (nie wszyscy to robią). Esksploatacje nie przesadzone, ale dołożył bym kopcia za wydechami, a same wydechy to bardziej przypalone, niż obite z farby. Dzięki. Tak racja, ta szpara była szpachlowana, ale chyba za bardzo ją potem przeryłem. Kopcie za wydechami są i nawet na zbiorniku jest trochę. Rur wydechowych nie obijałem z farby. Cytuj
Baas ArK Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego 4 godziny temu, kowal76 napisał: Kopcie za wydechami są i nawet na zbiorniku jest trochę. Rur wydechowych nie obijałem z farby. A to przepraszam. Widać całkiem ślepy już jestem i na tym zdjęciu niedowidzę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi