kowal76 Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Mój najnowszy model. Mitsubiishi A6M3 Zero Type 32 ze starego zestawu Hasegawy. Model malowany MRP, AK i Gunze. Z dodatków kalki 3D Quinta. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Ekspertem od Japońców nie jestem, ale sam model bardzo mi się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego To może troszkę pomarudzę: coś nie poszło przy szpachlowaniu spodu kadłuba (zdj. 4). A szkoda, bo reszta moim skromnym zdaniem udana, łącznie z zaznaczeniem innego odcienia na powierzchniach płóciennych (nie wszyscy to robią). Esksploatacje nie przesadzone, ale dołożył bym kopcia za wydechami, a same wydechy to bardziej przypalone, niż obite z farby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Lutego Autor Share Napisano 15 Lutego 3 godziny temu, Baas ArK napisał: To może troszkę pomarudzę: coś nie poszło przy szpachlowaniu spodu kadłuba (zdj. 4). A szkoda, bo reszta moim skromnym zdaniem udana, łącznie z zaznaczeniem innego odcienia na powierzchniach płóciennych (nie wszyscy to robią). Esksploatacje nie przesadzone, ale dołożył bym kopcia za wydechami, a same wydechy to bardziej przypalone, niż obite z farby. Dzięki. Tak racja, ta szpara była szpachlowana, ale chyba za bardzo ją potem przeryłem. Kopcie za wydechami są i nawet na zbiorniku jest trochę. Rur wydechowych nie obijałem z farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Fajny model. Mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego 4 godziny temu, kowal76 napisał: Kopcie za wydechami są i nawet na zbiorniku jest trochę. Rur wydechowych nie obijałem z farby. A to przepraszam. Widać całkiem ślepy już jestem i na tym zdjęciu niedowidzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi