makinen Napisano 20 Lutego Napisano 20 Lutego Szukam mistrza malowania modeli cywilnych, czyli ma być z połyskiem. Nie mam pojęcia o takiej zabawię, więc szukam kogoś, kto psiknie mi kastę w skali 1:35 na czarny połysk. Pokrywam koszt farb i usługi, Będę wdzięczny za pomoc. Maki Cytuj
Marian Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego Co konkretnie chcesz aby Ci pomalować na czarny błysk ? Cytuj
makinen Napisano 10 Marca Autor Napisano 10 Marca Taką oto budę - oczywiście wraz z drzwiami (bez ramy i wnetrza) Cytuj
pmroczko Napisano 10 Marca Napisano 10 Marca Ja bym Cię zachęcał, żeby jednak spróbować. Najlepiej kupić odpowiedni lakier samochodowy w sprayu i podkład (tej samej firmy i też w sprayu). No i potem tylko trzeba uważać, żeby za grubo tego nie położyć - czyli z dużej odległości pryskamy i szybko ruszamy dyszą. Jedna warstwa podkładu, którą trzeba ewentualnie przeszlifować, jeżeli się okaże, że coś jest nierówne, a na to ze dwie cienkie warstwy koloru i masz pomalowane. Odpada Ci transport modelu w tę i z powrotem. Życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł Cytuj
makinen Napisano 10 Marca Autor Napisano 10 Marca 3 godziny temu, Marian napisał: Jaki kolor i lakier/błysk,satyna,mat/ ? Czarny błysk. Matowy sam ogarniam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi