makinen Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Szukam mistrza malowania modeli cywilnych, czyli ma być z połyskiem. Nie mam pojęcia o takiej zabawię, więc szukam kogoś, kto psiknie mi kastę w skali 1:35 na czarny połysk. Pokrywam koszt farb i usługi, Będę wdzięczny za pomoc. Maki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Co konkretnie chcesz aby Ci pomalować na czarny błysk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Marca Autor Share Napisano 10 Marca Taką oto budę - oczywiście wraz z drzwiami (bez ramy i wnetrza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Jaki kolor i lakier/błysk,satyna,mat/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Ja bym Cię zachęcał, żeby jednak spróbować. Najlepiej kupić odpowiedni lakier samochodowy w sprayu i podkład (tej samej firmy i też w sprayu). No i potem tylko trzeba uważać, żeby za grubo tego nie położyć - czyli z dużej odległości pryskamy i szybko ruszamy dyszą. Jedna warstwa podkładu, którą trzeba ewentualnie przeszlifować, jeżeli się okaże, że coś jest nierówne, a na to ze dwie cienkie warstwy koloru i masz pomalowane. Odpada Ci transport modelu w tę i z powrotem. Życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Marca Autor Share Napisano 10 Marca 3 godziny temu, Marian napisał: Jaki kolor i lakier/błysk,satyna,mat/ ? Czarny błysk. Matowy sam ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi