Drak Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Ok. Daję pierwszą galerię na forum... Taki oto czołg... za to zdjęcie przepraszam... na szybko robiłem i źle ostrość złapałem... Jutro jak będzie jasno to zrobię nową fotkę tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Model bardzo ładny :]. I tak trzymać dalej.Jakimi farbami model był malowany?? Trochę chyba za mocno ubrudzoną gąska z tyłu ( albo się nie znam). Pozdro i trzymaj tak dalej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Po pierwsze to niszczyciel czołgów a nie czołg. Po drugie nie zbyt mi się podoba, z tego co wiem to 1/35 a nie wygląda, bardziej jak 1/72. Takie są moje odczucia w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Po drugie nie zbyt mi się podoba, z tego co wiem to 1/35 a nie wygląda, bardziej jak 1/72. Też myślełem, że to 1/72, ale teraz tylko ode mnie. Ciekawe malowanie, jednak takiego jeszcze nie widziałem. Widać, że brudzenie przedstawia już pojazd wymęczony działaniami wojennymi i to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2008 wiedziałem że o czymś zapomniałem :P TRUMPETER 1:35 i za błąd też przepraszam... generalnie model wielkością przypomina Horcha tej samej skali, jest tylko trochę szerszy. Farbki to armor sand, panzer olivgrun i earth red (mozna by w sumie użyć panzer schokoladebraun ale wybrałem tą pierwszą). Takie malowanie przedstawione było jako jedno z dwóch nawet w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Ciekawe malowanie, jednak takiego jeszcze nie widziałem. Widać, że brudzenie przedstawia już pojazd wymęczony działaniami wojennymi i to mi się podoba. Pojazdu tego nigdy nie było, a co za tym idzie nigdy nie walczył (powstał jedynie rysunek), tak więc jak go nie pomalujemy, tak będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Pojazdu tego nigdy nie było, a co za tym idzie nigdy nie walczył (powstał jedynie rysunek), tak więc jak go nie pomalujemy, tak będzie dobrze. To widać, że to jest wyobraźnia, albo bardzo ciekawie przedstawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 mam poprawione fotki tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 hmmm, szczerze mówiąc, to tak średnio mi się podoba. Raz - wygląda jak po jakiejś ostrej siece - nie za bardzo takie lubię :( Dwa - faktycznie wygląda na 72. Powiedz mi, jak ufajdałeś gąski! Chcę takie - no, może niezupełnie takie - mieć w swoim Kingu ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 suche pigmenty+wikol+ duży pędzel. Cóż rzec, ten akurat z zamiaru miał być wysłużony ale następne będą już "świeższe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Model ładnie się prezentuje. Pomijam tu kwestię koloru pojazdu ( raczej nie do spotkania w 1945 roku,ale...to tylko "papierowy pojazd). Wydaje mi się, że nie wywierciłeś otworów w rurach wydechowych tłumików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi