Wilhelm Sytko Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Ok, zwracam honaor. Pytanie: czy statecznik kierunku nie powinien byc czerwony? Wiem, grafiki nie zawsze so dowodem ale: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilhelm Sytko Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Sorry za pisownie, nie mam polskich liter i bylo tak na szybko. Pozdrawiam. Model bardzo mi sie podoba a Marcel Haegelen jak zywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca 7 minut temu, Wilhelm Sytko napisał: Pytanie: czy statecznik kierunku nie powinien byc czerwony? Wiem, grafiki nie zawsze so dowodem ale No faktycznie, na grafiki nie ma się co przepychać, bo mam kilka alternatywnych A na poważnie, to wydaje mi się to bardzo nieprawdopodobne. Jest zdjęcie 183 z początku 1940 roku, gdzie nie ma jeszcze szachownicy (nawet kokardy na kadłubie) i statecznik jest w kamuflażu. Mała, zapewne jednokolorowa szachownica została domalowana ręcznie później. Wątpię, żeby dokonywano przy okazji tak inwazyjnej zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Piękny model. Merytorycznie - ja się Panie nie znam na tym... ale wizualnie - petarda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Przedmówcy napisali już chyba wszystko, co można było napisać i rzeczywiście pięknie się całość prezentuje, gdzie figurka jest kropką nad i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Bardzo ładny model, gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi