Wilhelm Sytko Napisano Wtorek o 23:14 Share Napisano Wtorek o 23:14 Ok, zwracam honaor. Pytanie: czy statecznik kierunku nie powinien byc czerwony? Wiem, grafiki nie zawsze so dowodem ale: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilhelm Sytko Napisano Wtorek o 23:17 Share Napisano Wtorek o 23:17 Sorry za pisownie, nie mam polskich liter i bylo tak na szybko. Pozdrawiam. Model bardzo mi sie podoba a Marcel Haegelen jak zywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano Wtorek o 23:30 Autor Share Napisano Wtorek o 23:30 7 minut temu, Wilhelm Sytko napisał: Pytanie: czy statecznik kierunku nie powinien byc czerwony? Wiem, grafiki nie zawsze so dowodem ale No faktycznie, na grafiki nie ma się co przepychać, bo mam kilka alternatywnych A na poważnie, to wydaje mi się to bardzo nieprawdopodobne. Jest zdjęcie 183 z początku 1940 roku, gdzie nie ma jeszcze szachownicy (nawet kokardy na kadłubie) i statecznik jest w kamuflażu. Mała, zapewne jednokolorowa szachownica została domalowana ręcznie później. Wątpię, żeby dokonywano przy okazji tak inwazyjnej zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Piękny model. Merytorycznie - ja się Panie nie znam na tym... ale wizualnie - petarda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi