pd-3d Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Zestaw waloryzacyjny do modelu ORP Orzeł, rok 1939, skala 1:400. Blaszka plus drukowane detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca O, niezła ciekawostka! Jak ta nowa blacha (głównie pokład) ma się do starej blaszki Mirage? Jaka będzie cena? Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sampo Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca (edytowane) Wygląda super, tylko czemu 1/400? Gdyby dałoby się go przeskalować na 1/350 to myślę, że zainteresowanie byłoby duże. Ja sam wezmę kilka, masz we mnie stałego klienta:) Edit: Sam sobie odpowiem, przecież to nie model, tylko zestaw waloryzacyjny.. A gdyby tak do zestawu dorobić kadłub i kiosk w 1/350.. Edytowane 12 Marca przez Sampo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca A jest jakiś model Orła w skali 1/350? Chyba tylko jakiś die-cast jest dostępny... Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retopa Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Poproszę o szczegóły dotyczące możliwości zakupu tegoż zestawu: kiedy, gdzie, jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi