pd-3d Posted March 12 Share Posted March 12 Zestaw waloryzacyjny do modelu ORP Orzeł, rok 1939, skala 1:400. Blaszka plus drukowane detale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donalyah00 Posted March 12 Share Posted March 12 O, niezła ciekawostka! Jak ta nowa blacha (głównie pokład) ma się do starej blaszki Mirage? Jaka będzie cena? Pozdrawiam, Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sampo Posted March 12 Share Posted March 12 (edited) Wygląda super, tylko czemu 1/400? Gdyby dałoby się go przeskalować na 1/350 to myślę, że zainteresowanie byłoby duże. Ja sam wezmę kilka, masz we mnie stałego klienta:) Edit: Sam sobie odpowiem, przecież to nie model, tylko zestaw waloryzacyjny.. A gdyby tak do zestawu dorobić kadłub i kiosk w 1/350.. Edited March 12 by Sampo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donalyah00 Posted March 12 Share Posted March 12 A jest jakiś model Orła w skali 1/350? Chyba tylko jakiś die-cast jest dostępny... Pozdrawiam, Marek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retopa Posted March 23 Share Posted March 23 Poproszę o szczegóły dotyczące możliwości zakupu tegoż zestawu: kiedy, gdzie, jaka cena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pd-3d Posted March 23 Author Share Posted March 23 Zakup bezpośrednio u mnie, zapraszam. A cena to 65 zł plus koszt wysyłki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retopa Posted March 28 Share Posted March 28 (edited) Proszę Admina o usunięcie tego wpisu , który zamiast w PW pojawił się publicznie. Edited March 30 by retopa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panmopsik Posted March 28 Share Posted March 28 (edited) edit Edited March 28 by panmopsik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmw172 Posted April 10 Share Posted April 10 A gdyby tak pomarzyć o 1/72 ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts