Mechanik Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 TO kruko95 niejestem zainteresowany bo ja poszukuje z wyoską kabiną XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 To jak juz malowanie dobieramy to dodam cos od siebie.Moze cos z tego? created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Moim skromnym zdaniem ta naczepka słabo wypadnie przy Chińczyku ... Ale życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 3 Volvo najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian77 Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 jonnym - dzięki za propozycje. Nieźle wyglądają, ale przeceniacie chyba moje zdolności. To będzie mój pierwszy model samochodu. To nie to samo co samoloty w bojowych barwach. Oczywiście spróbuje spełnić pokładane we mnie oczekiwania. Co do prac - dzisiaj trochę szpachlowałem elementy ramy, zbiornik, silnik i tylny most. No nie wiem czy szpachla ITALERI to był dobry pomysł. Nie wiem jak długo schnie przed szlifowaniem. Poczekam do jutra może będzie ok. Co do MAN-a to chyba jednak zagospodaruje. Wprawdzie nie ma silnika i podnoszonej kabiny, ale wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Kolego to zrób granatowy metalik + naczepe białą z granatowym paskiem tak jak pokazałem na fotce i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian77 Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 No i jak to bywa czasami plan poszedł się gonić. Położona wczoraj szpachla ITALERI popękała i odchodzi od elementów. Nie wiem dlaczego, czy szpachla stara czy coś innego. Miałem przez sobotę podgonić prace, a tu taka wtopa. Co się mogło stać. Niby "wymasowałem" szpachlę w tubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Może stara, ale ja polecam tylko i wyłączeni tamke(Tamiya), sprawdzona, przez wielu modelarzy na tym forum i chyba każdy ja poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Dokładnie najlepsza szpachla jaką kiedy kolwiek obrabiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian77 Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Coś mam dziś pecha. Rano ta szpachla, potem zaliczyłem awarię samochodu i jeszcze nie wiem jak się to skończy, a teraz się dowiedziałem, że sprzedawca u którego zamówiłem DAF-a z naczepą nie ma go na składzie. Skandal, to poco wystawia, że jest dostępny. Ponoć czeka na towar. Jak tu się nie denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian77 Napisano 2 Lutego 2009 Autor Share Napisano 2 Lutego 2009 Właśnie dziś dostałem paczkę z zamówionym Manem i "Sunshield" Trailer. Masakra, już zapomniałem że to zamówiłem. Dokładnie miesiąc. Po takim oczekiwaniu przeszła mi ochota do składania. W zasadzie to i tak brak czasu oddala plany montażu FH 16. Jednak nie odpuszczę i wrócę do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniafan Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Moim skromnym zdaniem ta naczepa jak już ktoś w tym temacie nie bardzo będzie pasować do tego modelu. Co innego do Volva F12 czy Scanii 3 albo 2. Szkoda, że nie kupiłeś nowej chłodni Schmitza - to już wygląda jak dzisiejsza naczepa. Co do modelu to życzę cierpliwości przy budowie i zapału. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi