Arkos22 Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Wrześniowy klimat na początku wiosny 2026 tym razem przedstawiam C4P z First to Fight w skali 1/72. Model prosty ale fajne detale. Jedynie co dorobiłem to brezent ale średnio mi wyszedł i dodałem szybę. Dodatkowo nawierciłem lampy i zalałem żywicą UV. Model malowany Vallejo Air i na koniec mój ulubiony specyfik lakier Ultra Mat. Zapraszam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Fajny traktorek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Fajny maluch. Jestem na tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Zajefajny. Jeszcze mu armatkę ulep. Jednego C4P już mam, ale takiego tyż sobie ulepie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia (edytowane) Dobrze kojarzę że wyrób FTF przedstawia egzemplarz prototypowy, testowany w 1 pamot? Czyli tak właściwie powinien mieć konkretny numer rejestracyjny i oznaczenie "baterii śmierci". Zdjęcia są w np. w WLU. W przypadku podpinania armaty dochodzi problem przodka - chyba nie ma takowego na rynku... Edytowane 1 Kwietnia przez Michal_G 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, Michal_G napisał: W przypadku podpinania armaty dochodzi problem przodka - chyba nie ma takowego na rynku... Michale, różne jaszcze amunicyjne do artylerii wrześniowej są aktualnie dostępne na stronie modelltrans. Nie pamiętam jakie działo było planowane do tego ciągnika ale myślę, że dało by się coś dopasować. Wyroby modelltrans to odlewana żywica. Myślę, że już niedługo na rynku pojawią się jaszcze z druku 3D. Nie wspominam o tym, że Rafał dokupi sobie kółka i sam wystruga jaszcz z opakowania po serku. Edytowane 1 Kwietnia przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 1 Kwietnia Autor Share Napisano 1 Kwietnia 3 godziny temu, Michal_G napisał: Dobrze kojarzę że wyrób FTF przedstawia egzemplarz prototypowy, testowany w 1 pamot? Czyli tak właściwie powinien mieć konkretny numer rejestracyjny i oznaczenie "baterii śmierci". Zdjęcia są w np. w WLU. W przypadku podpinania armaty dochodzi problem przodka - chyba nie ma takowego na rynku... Słuszna uwaga. W sumie to ja nie zwracałem uwagi. Bardziej się skupiłem żeby projekt dokończyć i postawić i zostawić w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi