Arkos22 Posted March 28 Share Posted March 28 Wrześniowy klimat na początku wiosny 2026 tym razem przedstawiam C4P z First to Fight w skali 1/72. Model prosty ale fajne detale. Jedynie co dorobiłem to brezent ale średnio mi wyszedł i dodałem szybę. Dodatkowo nawierciłem lampy i zalałem żywicą UV. Model malowany Vallejo Air i na koniec mój ulubiony specyfik lakier Ultra Mat. Zapraszam 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 28 Share Posted March 28 Fajny traktorek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted March 28 Share Posted March 28 Fajny maluch. Jestem na tak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted March 28 Share Posted March 28 Zajefajny. Jeszcze mu armatkę ulep. Jednego C4P już mam, ale takiego tyż sobie ulepie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) Dobrze kojarzę że wyrób FTF przedstawia egzemplarz prototypowy, testowany w 1 pamot? Czyli tak właściwie powinien mieć konkretny numer rejestracyjny i oznaczenie "baterii śmierci". Zdjęcia są w np. w WLU. W przypadku podpinania armaty dochodzi problem przodka - chyba nie ma takowego na rynku... Edited April 1 by Michal_G 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) 2 godziny temu, Michal_G napisał: W przypadku podpinania armaty dochodzi problem przodka - chyba nie ma takowego na rynku... Michale, różne jaszcze amunicyjne do artylerii wrześniowej są aktualnie dostępne na stronie modelltrans. Nie pamiętam jakie działo było planowane do tego ciągnika ale myślę, że dało by się coś dopasować. Wyroby modelltrans to odlewana żywica. Myślę, że już niedługo na rynku pojawią się jaszcze z druku 3D. Nie wspominam o tym, że Rafał dokupi sobie kółka i sam wystruga jaszcz z opakowania po serku. Edited April 1 by Endrju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkos22 Posted April 1 Author Share Posted April 1 3 godziny temu, Michal_G napisał: Dobrze kojarzę że wyrób FTF przedstawia egzemplarz prototypowy, testowany w 1 pamot? Czyli tak właściwie powinien mieć konkretny numer rejestracyjny i oznaczenie "baterii śmierci". Zdjęcia są w np. w WLU. W przypadku podpinania armaty dochodzi problem przodka - chyba nie ma takowego na rynku... Słuszna uwaga. W sumie to ja nie zwracałem uwagi. Bardziej się skupiłem żeby projekt dokończyć i postawić i zostawić w spokoju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts