SławekK Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Nowy tydzień, nowy model :). Jutro zaczynają się święta, więc piszę już dzisiaj. Tym razem francuski czołg ciężki B1 bis od Chińczyków. Model dość fajny, chociaż trochę modyfikacji w nim wykonałem. Malowanie i efekty zużycia podpatrywałem u Night Shift na YT ... mi poszło gorzej niż jemu :). Figurki to Ceasar Miniatures - tym razem plastik. Podstawka to próba pokazania zniszczonego lasu - pewnie też uznacie, że mocno nieudana ... z czym się w pełni zgadzam :). Dla mnie modele Trumpeter'a ... w pudełku wyglądają super, ale w trakcie sklejania i po, wychodzą już ich wady - tak krótka moja opinia na koniec. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Świetny model. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia No bardzo ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia Poprawiałeś właz kierowcy? Podobno trumpek dał go do góry nogami i to co w środku jest na zewnątrz. A trumpek w pudełku też nie robi dobrego wrażenia pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia (edytowane) Jeśli chodzi o drzewa to powinien być bałagan od krótkich do dłuższych i nieregularnie drzewa poucinane na różnych wysokościach. Jeśli chodzi o scenkę ok a jeśli chodzi o model to ten zielony do mnie nie przemawia pasuje raczej do rosyjskiej pancerki. Edytowane 4 Kwietnia przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 4 Kwietnia Autor Share Napisano 4 Kwietnia Model sprzed pięciu lat, ale jak znajdę zdjęcia sprzed malowania, to będzie widać skalę waloryzacji. Na pewno otworzyłem reflektor na przedzie. Właz kierowcy wygląda jak na muzealnym zdjęciu, więc chyba też go robiłem. Co do zieleni, to nie pamiętam czym się sugerowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi