robertmodelarz Napisano Środa o 17:08 Share Napisano Środa o 17:08 Na początek wielkie podziękowania dla autora projektu kolegi stakova, który opracował projekt w technologii druku 3D. Model wyróżnia się bardzo dobrym detalem i dużą ilością elementów. Instrukcja jest bardzo czytelna. Z uwagi na ograniczenia druku oszklenie i siatki trzeba wykonać samodzielnie z cienkiej plexi oraz elementów fototrawionych. Kalkomania jest również dziełem autorskim projektanta. Jest to największy model w skali 1/35 jaki sklejałem i pierwszy z druku 3D. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano Środa o 19:07 Share Napisano Środa o 19:07 Ładny Jest na czym zawiesić oko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Czwartek o 06:02 Share Napisano Czwartek o 06:02 Podoba mi się ! Brakuje mu "trochę piasku pod gąsienicami" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Czwartek o 06:51 Autor Share Napisano Czwartek o 06:51 44 minuty temu, chorąży napisał: Podoba mi się ! Brakuje mu "trochę piasku pod gąsienicami" To trzeba mieć w domu miejsce na piaskownicę. Myślałem o tym, ale i tak ledwo wchodzi w kadr obiektywu aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano wczoraj o 04:12 Share Napisano wczoraj o 04:12 Robi wrażenie fajny podoba mi tu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu Piasek na pace po poligonie. No nie wiem. Kierowca ze 3 dni paki by dostał jak nic. Model śliczny a Staszek odwalił kawał dobrej roboty. Brawo Wy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 19 godzin temu Autor Share Napisano 19 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Endrju napisał: Piasek na pace po poligonie. No nie wiem. Kierowca ze 3 dni paki by dostał jak nic. Model śliczny a Staszek odwalił kawał dobrej roboty. Brawo Wy. Za czynienie dobra nie karzemy. Piach był, jest i będzie!!!! Edytowane 19 godzin temu przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu 22 minuty temu, robertmodelarz napisał: Za czynienie dobra nie karzemy. Piach był, jest i będzie!!!! Pewnie ze tak. W każdym razie model świetny, a ja niepotrzebnie o piachu pisałem, to zresztą temat co najmniej wtórny. Ja mam cały czas obawy przed sklejaniem "wydruku". A i dodatkowe brawa za odwagę, a zwłaszcza w modelu takich gabarytach, ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Zarombisty (jak każdy) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Piach był, jest i będzie!!!! Oj tam, oj tam. Już sobie nawet pożartować nie można. Przecież pisał, że model śliczny. 2 godziny temu, chorąży napisał: a ja niepotrzebnie o piachu pisałem Nie przesadzaj. 2 godziny temu, chorąży napisał: Ja mam cały czas obawy przed sklejaniem "wydruku". Robertowi się udało to czemu Tobie ma się nie udać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model91 Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Piękne wykonanie... Można gdzieś gdzieś nabyć ten konkretny wydruk do sklejenia?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Zacna robota! Muszę się w końcu za swojego zabrać bo aż wstyd że tyle czasu czeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, model91 napisał: Piękne wykonanie... Można gdzieś gdzieś nabyć ten konkretny wydruk do sklejenia?? Napisz do kolegi stakov. 7 godzin temu, halset napisał: Zacna robota! Muszę się w końcu za swojego zabrać bo aż wstyd że tyle czasu czeka Klej CA, pilnik i papier ścierny. Trzy rzeczy do tego szczęścia są potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi