robertmodelarz Napisano Środa o 17:08 Share Napisano Środa o 17:08 Na początek wielkie podziękowania dla autora projektu kolegi stakova, który opracował projekt w technologii druku 3D. Model wyróżnia się bardzo dobrym detalem i dużą ilością elementów. Instrukcja jest bardzo czytelna. Z uwagi na ograniczenia druku oszklenie i siatki trzeba wykonać samodzielnie z cienkiej plexi oraz elementów fototrawionych. Kalkomania jest również dziełem autorskim projektanta. Jest to największy model w skali 1/35 jaki sklejałem i pierwszy z druku 3D. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano Środa o 19:07 Share Napisano Środa o 19:07 Ładny Jest na czym zawiesić oko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Czwartek o 06:02 Share Napisano Czwartek o 06:02 Podoba mi się ! Brakuje mu "trochę piasku pod gąsienicami" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Czwartek o 06:51 Autor Share Napisano Czwartek o 06:51 44 minuty temu, chorąży napisał: Podoba mi się ! Brakuje mu "trochę piasku pod gąsienicami" To trzeba mieć w domu miejsce na piaskownicę. Myślałem o tym, ale i tak ledwo wchodzi w kadr obiektywu aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Piątek o 04:12 Share Napisano Piątek o 04:12 Robi wrażenie fajny podoba mi tu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Piątek o 10:58 Share Napisano Piątek o 10:58 Piasek na pace po poligonie. No nie wiem. Kierowca ze 3 dni paki by dostał jak nic. Model śliczny a Staszek odwalił kawał dobrej roboty. Brawo Wy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Piątek o 12:25 Autor Share Napisano Piątek o 12:25 (edytowane) Godzinę temu, Endrju napisał: Piasek na pace po poligonie. No nie wiem. Kierowca ze 3 dni paki by dostał jak nic. Model śliczny a Staszek odwalił kawał dobrej roboty. Brawo Wy. Za czynienie dobra nie karzemy. Piach był, jest i będzie!!!! Edytowane Piątek o 12:25 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Piątek o 12:51 Share Napisano Piątek o 12:51 22 minuty temu, robertmodelarz napisał: Za czynienie dobra nie karzemy. Piach był, jest i będzie!!!! Pewnie ze tak. W każdym razie model świetny, a ja niepotrzebnie o piachu pisałem, to zresztą temat co najmniej wtórny. Ja mam cały czas obawy przed sklejaniem "wydruku". A i dodatkowe brawa za odwagę, a zwłaszcza w modelu takich gabarytach, ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Piątek o 14:58 Share Napisano Piątek o 14:58 Zarombisty (jak każdy) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Piątek o 15:00 Share Napisano Piątek o 15:00 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Piach był, jest i będzie!!!! Oj tam, oj tam. Już sobie nawet pożartować nie można. Przecież pisał, że model śliczny. 2 godziny temu, chorąży napisał: a ja niepotrzebnie o piachu pisałem Nie przesadzaj. 2 godziny temu, chorąży napisał: Ja mam cały czas obawy przed sklejaniem "wydruku". Robertowi się udało to czemu Tobie ma się nie udać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model91 Napisano Piątek o 19:16 Share Napisano Piątek o 19:16 Piękne wykonanie... Można gdzieś gdzieś nabyć ten konkretny wydruk do sklejenia?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano Piątek o 21:50 Share Napisano Piątek o 21:50 Zacna robota! Muszę się w końcu za swojego zabrać bo aż wstyd że tyle czasu czeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Sobota o 05:31 Autor Share Napisano Sobota o 05:31 10 godzin temu, model91 napisał: Piękne wykonanie... Można gdzieś gdzieś nabyć ten konkretny wydruk do sklejenia?? Napisz do kolegi stakov. 7 godzin temu, halset napisał: Zacna robota! Muszę się w końcu za swojego zabrać bo aż wstyd że tyle czasu czeka Klej CA, pilnik i papier ścierny. Trzy rzeczy do tego szczęścia są potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano Sobota o 09:13 Share Napisano Sobota o 09:13 Pyszny! To już wiemy co będzie następną fotografią tygodnia na stronie głównej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi