SławekK Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Tradycyjnie nowa galeria na nowy tydzień :). Tym razem mały wracker, czyli Chevrolet C60S with Holmes breakdown od polskiego producenta, czyli IBG. To mój pierwszy Chevrolet od IBG i na jak razie ostatni sklejony... ale to tak dobry produkt, że na pewno do niego wrócę. Pojazd uzupełniony o blachy Parta i trochę żywicznych dodatków. Zdjęcia sprzed malowania są gdzieś na dysku... Podstawka jak zwykle własna, a figurki to żywiczne kopie. Z założenia scena przedstawia jak polscy piechurzy mijają kanadyjski pojazd. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia Bardzo fajna scenka. Nie może się nie podobać. Temat tylko w połowie polski ale ode mnie masz całego plusa za polski temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia Fajny, tylko dlaczemu na szybach jest tyle kurzu a opony są tak mało brudne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia Nie moja skala, ale pojazd fajny. Scenka równie dobra. Dużo pracy fajny efekt..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia Powinno chyba być ,,wrecker'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia Musisz zainwestować trochę czasu w podstawki i figurki, bo mocno odstają od ładnego modelu psując efekt nieco. Model super wyszedł a dodatkowo szacun za temat, chyba go jeszcze nie widziałem w 72 z blachami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 17 Kwietnia Autor Share Napisano 17 Kwietnia Model z 2021 roku więc nad figurkami już mocno popracowałem :). Podstawki czasem są kłopotliwe... np. w Bytomiu :). Tą uważam osobiście za jedną z ciekawszych.. ale mogłaby być lepiej zgrana z pojazdem... nauka na przyszłość. Pojazdy tego typu to rzeczywiście wrecker-y - za błąd przepraszam... w przyszłości planuję kolejne, to się poprawię . Na ten tydzień zaplanowałem dioramę - więc zajrzyjcie też do tamtego działu :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi