raben Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Chłlopaki nie peszmy go już, pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 musiałem poszpachlować od nowa bo moja matula sprzątała pokój i niechcący strąciła kabinę, ale i tak bym jeszcze poprawiał dlatego, że były widoczne małe nierówności. PS. A i prosiłbym abyście nie pisali mi takich postów jak,,Z tego zdjęcia nic nie można wyczytać" Ja wklejam wszystkie zdjęcia jakie tylko zrobię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Sorka nie chcem cię obrażac ale oszpeciłes ten model... I w dodatku kto kładzie szpachle na lakier Oj powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Wydaje mi się, że wszystko robisz na ilość a nie na jakość... Sorki jeżeli Cię obraziłem, ale to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 PS. A i prosiłbym abyście nie pisali mi takich postów jak,,Z tego zdjęcia nic nie można wyczytać" Ja wklejam wszystkie zdjęcia jakie tylko zrobię! To może przed wklejeniem takiego zdjęcia warto było by się zastanowić czy jest sens wklejać ? Wytłumacz mi w jakim celu wklejać zdjęcie na którym nic nie widać i nic nie można ocenić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Nie raz na uboczu bez dodawania zdjęć tak robiłem i nawet jak na lekier dawałem to nic wielkiego się nie działo!! Zobaczymy w wersji ostatecznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi