Patafian Napisano Wtorek o 11:31 Share Napisano Wtorek o 11:31 Pragnę zaprezentować efekt 6 tygodniowych prac nad modelem tytułowego Pz. 38 w skali 1:48. Model jak wspominałem w relacji w założeniu miał być poligonem doświadczalnym wykonania zimowego kamuflażu, przed malowaniem większego brata w skali 1:35. Szczegóły budowy zawarte są w relacji do której chętnych odsyłam: A oto efekt końcowy: Zapraszam do komentowania. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano Wtorek o 11:53 Share Napisano Wtorek o 11:53 No i ładnie wyszedł, ślady eksploatacji w miejscach tam gdzie mają być , zacieki na błotniku pod klapami silnika, i tył elegancko to wyszło, czekam teraz na większego brata . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano Wtorek o 12:31 Share Napisano Wtorek o 12:31 Elegancki, brudzenie w punkt, tłumik super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Wtorek o 13:09 Share Napisano Wtorek o 13:09 Zarombisty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano wczoraj o 14:30 Share Napisano wczoraj o 14:30 Czołem! Ładny, podoba mi się! Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi