Patafian Posted May 12 Share Posted May 12 Pragnę zaprezentować efekt 6 tygodniowych prac nad modelem tytułowego Pz. 38 w skali 1:48. Model jak wspominałem w relacji w założeniu miał być poligonem doświadczalnym wykonania zimowego kamuflażu, przed malowaniem większego brata w skali 1:35. Szczegóły budowy zawarte są w relacji do której chętnych odsyłam: A oto efekt końcowy: Zapraszam do komentowania. 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted May 12 Share Posted May 12 No i ładnie wyszedł, ślady eksploatacji w miejscach tam gdzie mają być , zacieki na błotniku pod klapami silnika, i tył elegancko to wyszło, czekam teraz na większego brata . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaciejW Posted May 12 Share Posted May 12 Elegancki, brudzenie w punkt, tłumik super 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 12 Share Posted May 12 Zarombisty 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted May 15 Share Posted May 15 Czołem! Ładny, podoba mi się! Mariusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts