Thalgonis Napisano 20 Maja Napisano 20 Maja (edytowane) Tak mnie „ładnie” koledzy namówili na tego nosorożca, że od razu pójdę w dublet Początek jak zawsze... Tu użyte kalki od Quinty Edytowane 20 Maja przez Thalgonis 8 Cytuj
kozborn Napisano 20 Maja Napisano 20 Maja Świetnie zrobione pasy, czyściutko. To fototrawionka? Cytuj
Thalgonis Napisano 21 Maja Autor Napisano 21 Maja 8 godzin temu, kozborn napisał: Świetnie zrobione pasy, czyściutko. To fototrawionka? Nie, one są częścią zestawu od -> Quinty Cytuj
kozborn Napisano 21 Maja Napisano 21 Maja 6 minut temu, Thalgonis napisał: Nie, one są częścią zestawu od -> Quinty wyglądają świetnie! 1 Cytuj
jachud3 Napisano 22 Maja Napisano 22 Maja Oba idą na eksport, czy chociaż jeden zostaje u Ciebie? 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 22 Maja Autor Napisano 22 Maja (edytowane) 18 minut temu, jachud3 napisał: Oba idą na eksport, czy chociaż jeden zostaje u Ciebie? Jeden u mnie Ale fajnie się - nomen omen - złożyło, że mogę robić je jednocześnie Edytowane 22 Maja przez Thalgonis 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 22 Maja Autor Napisano 22 Maja 16 minut temu, BRAVO112 napisał: Ale masz tempo ! Ladnie wychodzi No, teraz będzie „hamulec”... Te HB są fajne ale niestety egzemplarz egzemplarzowi nie równy... Tu np. fragment przed kabiną (między pokrywą działka a samą kabiną) w jednym z nich był lekko spaczony, co spowodowało małe problemy ze sklejeniem bo lekko sprężynowało. To jest mały odcinek ale jednak w jednym egzemplarzu szpachla pójdzie w ruch a w tym drugim nie musi Cytuj
Thalgonis Napisano 25 Czerwca Autor Napisano 25 Czerwca Ciepło na zewnątrz, to nabrały kolorków 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi