JŚ Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 Mam sentyment do tego potwora, bo część dzieciństwa zeszła mi na zabawach w truchle takiego monstrum - stało toto na poligonie w Gorzowie Wlkp. i razem z chłopakami bawiliśmy się w tym w 4-pancernych W instrukcji jest nawet zawarte malowanie z walk o Twój Wrocław (pojazd z numerem 43). Jakby co, służę fotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrogalo Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 W instrukcji jest nawet zawarte malowanie z walk o Twój Wrocław (pojazd z numerem 43). Jakby co, służę fotką. Jakoś przeoczyłem Twoją odpowiedź, będę pamiętał i zgłoszę się, gdy model trafi na warsztat, choć nie ukrywam, że bardziej mnie kusi malowanie z Berlina. Jak na razie wrzuciłem in-box tego modelu: viewtopic.php?p=289904#289904 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Tiger I Late Version Ausf.E Sd.Kfz.181 z ośmioma figurkami niemieckich czołgistów w skali 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Szkoda, że Tamka nie zrobi Tygrysa tzn "New tooling", tak jak np Matylde. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Zestaw wprawdzie już ma swoje lata i tak jak napisał Seb szkoda że nie są to nowe wypraski ale cena jest bardzo przystępna za granicą bo u nas zapewne będzie swoje kosztować. Proponuje zamówienie na luckymodel gdzie zestaw kosztuje z przesyłką 110 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi