shadowmare Napisano wczoraj o 08:52 Share Napisano wczoraj o 08:52 Cześć, zabrałem się za Bostona, będzie w większości z pudła, z dodatków pasy Edka i kalki Xtradecal. W pudełku są metalowe golenie, odważniki i lufy Mastera. Będzie otwarty nos z 1 strony i silnik, od spodu przedział strzelca. Jak widać HK dało do pieca, napewno jest to najlepszy ich model. Dopiero zacząłem działać ale wszystko składa się znakomicie. Te panele otwarte na nosie bezproblemowo się zamyka - co w wielu modelach nie jest takie pewne. Wnętrze planuję pomalować na 2 kolory, ANA 611 Interior Green i wnęki podwozia ZCY. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano wczoraj o 10:58 Share Napisano wczoraj o 10:58 O, panie, oglądam i trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano wczoraj o 12:54 Share Napisano wczoraj o 12:54 Jest taki problem, że w sumie nie wiadomo, skąd pomysł na to, że "Skonk Works" to akurat 43-10213 6Q-R. https://www.tapatalk.com/groups/hyperscale/viewtopic.php?p=2844189#p2844189 Numer seryjny wygląda na sześciocyfrowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Popatrzę i pouczę się ja,temat ciekawy,mam ochotę ruszyć B-25 Mitchell z oszklonym nosem ale to duże i jak do tej pory nie mam śmiałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi