kolejny-Wojtek Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Czas wakacji, czas wylotów. W zasadzie jutro zaczynam urlop i może nie FINNAIR i nie A350 ale będzie LOT. Model bardzo ładny w detale . Polecam zestaw. Kadłub jak zwykle malowany z puszki Tamiya pure white. Kalki od 8A decals i to dwa zestawy. Z kalkami od 8A decals znów miałem kłopoty. bardzo cienki druk i farba po prostu odpada. A jak już złamiesz kalkę, to pęka. Tu przykład Zamówiłem drugi zestaw i musiałem pokryć caly napis bo barwa niebieskiego była inna, vide. Z tym drugim zestawem nie miałem problemów z łamliwością. Pozdrawiam i odlatuję. Wojtek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu (edytowane) Świetny jak zawsze. Kalki podmaluj i po problemie . Edytowane 10 godzin temu przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi