raben Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Jak na razie wszystko wygląda super, a ja wraz z resztą czekam na te obiecane grafiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Ciesze sie ze zdecydowałes sie na relacje Dafa. Jak narazie wszystko oki wychodzi. A jakies malowanie masz juz ustalone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Fajny kolorek No i na grafiki czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Brak zastrzeżeń co do postępu prac Tak więc wiadomo na co czekam Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2009 jonnym prawdopodobnie na jednej stronie coś w stylu tego zachodu słońca viewtopic.php?t=5235&start=210 , tyle że bez pomostu, więcej zarośli i więcej niebieskiego kolorku na niebie, a na drugiej coś podobnego, ale to się jeszcze zobaczy... Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Kurna jak tyś to pokleił bez tylnej ściany ?? Tak jak 95% modelarzy Co do Dafa, to całkiem przyjemny lakier. Widzę, że dodałeś jakieś rurki pod zderzakiem, zamierzasz to jakoś rozwinąć, poprzez rurę z halogenami czy coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2009 miqs był taki pomysł z halogenami, pokombinuje coś i zobaczę ja będzie wyglądać... Pierwotnie te rurki maiły być po prostu pomalowane na czarno...ale to się chyba zmieni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Rurki można dać w kolor kabiny. Też efektownie wygląda. Jakieś halogeny na dachu i było by całkiem przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 miqs Jak byś zobaczył mojego dafa 95 to też bys na moim miejscu skleił wszystko do kupy ze wszystkim w środku i potem pomalował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Witam. Obiecane fotki grafik. DAF jest biały i z racji tego zmieniłem koncepcję z zachodem słońca na styl alpejski. Błękit i zieleń wspaniale komponują się z bielą. Boki zrobione, ale będzie jeszcze grafika na globie i z tyłu.... Fotka w świetle ( jeszcze ) dziennym. Fotka w świetle sztucznym. Dzienne światło. I analogicznie sztuczne światło. Tutaj efekt o którym pisałem wcześniej..Niestety marne foto i światło.... Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 O widzę że się komuś słupeczek złamał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Krzychu126 niestety.... ale jakoś to przeżyję... zresztą to latwo naprawić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Beznadzieja ... W ogóle mi się nie podoba... EDIT Zbanować go !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 WoW wszystko ładnie ale daj coś na glob obok lamp jakiś napis DAF 105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 WoW wszystko ładnie ale daj coś na glob obok lamp jakiś napis DAF 105 Na jakimś ładnym tle alpejskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Mechanik czytamy a nie tylko przeglądamy obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Przepraszam niedoczytałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 No i sie doczekałem. Znane motywy ale nie w skali 1:24 wiec gory i rzeczka wygladaja super... fliper_nx- zrób lepiej, jak to jest beznadziejne. Jak zrobisz lepsze to powiem ze to co zrobił Messer jest beznadziejne- napewno sie nie obrazi bo bedziemy podziwiali twoje wyczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 jonnym spokojnie, fliper_nx sie tak ze mną droczy...to było na żarty.... Dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 P.S. Cóż można więcej napisać ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Nie no Messer rozkładasz mnie na łopatki albo przez chorobe mam zwidy Nie no piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Malowanie fantastycznie się prezentuje, racja z połączeniem białego znakomicie się prezentuje. Jedziesz po całości Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 więcej powiem jak znajdę szczękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Zajefajna XF-a, fajne malowanko!!! jestem ciekaw efektu końcowego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Witam Jesteś moim fanem,to twoja druga ciężarówka a wygląda pięknie,niektórzy nie potrafią po kilku latach tak malować jak ty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi