ppfalcon Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Witajcie w mojej nowej relacji. Tym razem na warsztat postanowiłem wziąć coś innego niż dotychczas, czyli zamiast sprzętów wojskowych samochód cywilny. Chciałem skleić jakieś Ferrari, jak za dzieciaka, ale przyznam, że bardzo trudno dostać. A w zamian udało mi się nabyć takie cacko: Planuję pomalować go całego na czerwono i dodać może coś od siebie. Ale na razie jeszcze nie wiem. Póki co zabrałem się za układ napędowy i wydechowy. Nie chciałem, żeby wszystko było monokolorowe, czyli stalowo/aluminiowo/szaro/czarne, więc dodałem trochę kolorków od siebie wzorując się na innych relacjach i zdjęciach samochodów. A zatem elementy silnika: I belka tylna: A także podłoga: Tutaj już z zamontowanym silnikiem i wydechem: A tak wygląda od góry. Pokazuję, bo później może nie być widać: Elementy tylnego zawieszenia: I tak wygląda już cały zmontowany tył: Na teraz to tyle, zabieram się za przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Jakiego wash’a używasz do srebrnych elementów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu To "japońskie ferrari", więc jakoś się wpisuje w założenia. Działaj, jesteś pod obserwacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi