Majek Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Mam prosbe do entuzjastow autobusow. Szukam takiej naklejki, jakie sa naklejane z tylu na autobus, chodzi o tego takiego jamnika i napis "Zachodzi przy skrecie 1,5 m". Widzialem je na pewno na Neoplanach i na Solarisach. Skad mozna taka naklejke zdobyc? Albo gdzie mozna znalesc taki wzor do wydrukowania, wyciecia, cokolwiek? Pomozecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Chodzi o coś takiego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Można wydrukować jako kalkomanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Jamników w WWie są ze 3 wzory [ w tym z super obrożą! ;) ], podejrzewam, że na zajezdni można by cuś załatwic za flakon ;) - ale przede wszystkim , Majek, wejdź na jakieś forum miłośników komunikacji miejskiej , tamtejsi majstrzy cuś pewnie poradzą. Tu masz pierwsze z brzegu... http://www.km-forum.com.pl/portal.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 Kurcze, zapomnialem o tym watku. Naklejki potrzebuje mniej wiecej takiej, jak pokazal Paweł216 w skali 1:1. Kumpel szykuje sobie fure do driftu (zglebiona jest) i chce sobie nakleic z tylu na klapie takiego jamnika i napis "Zachodzi przy skrecie 2,5 metra". Jak by miec wzor w jakiejs sensownej rozdzielczosci, to by sie dalo toto obrysowac w jakims Corelu, powiekszyc i wyciac na ploterze z folii samoprzylepnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Ahhh... stary... poczciwy... wujek google jamnik w dobrej rozdzielczości KLIK Ale później zapodasz fotki tego driftowozu Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Z tego co wiem są koledzy którzy robią takie rzeczy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Weź do mnie na GyGy zagadugadaj, to załatwimy co potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Ale później zapodasz fotki tego driftowozuWstepne fotki moge nawet juz zapodac. Tylko sie nie smiejcie, jak zobaczycie bude... Z zewnatrz ma wygladac jak calkowita seria (jedynie delikatny wlot w masce, ale to bylo konieczne). Ten samochod juz jest troche zrobiony, a bedzie jeszcze bardziej... Przemek, w najblizszym czasie sie odezwe. Ciagle zapominam o tym watku. Ccrriiss, dzieki za jamniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Hehehe I polonezem można polatać bokiem Ciekawa furka Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Majek a jakieś mody techniczne (silnik) też są I nie ma się z czego śmiać lepsze to niż 18-nasto latek w Fiacie 126p, "driftujący" po łące Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Narazie jest dopolerowany uklad zaworowy, odetkany i od nowa spasowany dolot (dlatego jest wlot w masce) i wydech. W planach na najblizszy czas jest zalozenie rurowego kolektora wydechowego (juz czeka wstepnie wypolerowany), ostrzejszego walka od Swiatka (tez lezy i czeka) i lekkiego kola zamachowego (tez lezy i czeka). Bedzie tez splanowana glowica. W zasadzie wiecej roboty jeszcze przed, ale po tym wszystkim poldolot powinien miec cos kolo 100 KM, moze nawet ciut ponad (to jest 1.6 GLI - monowtrysk). Szukamy jeszcze krotszego mostu od trucka, ale strasznie ciezko cos takiego znalesc w dobrym stanie, za rozsadne pieniadze. Trzeb zaznaczyc, ze kumpel - wlasciciel polda zanabyl go za przyslowiowa skrzynke piwa, i samochod przeznaczony zostal do zajechania, wiec wszystkie planowane mody mialy byc wykonane jak najnizszym sumptem... Teraz, jak juz troche pracy zostalo w niego wlozone, tak go troche szkoda calkiem zakatowac. Oprocz tego jest troche zglebiony, ale bedzie musial byc jeszcze bardziej, chociaz jest problem posadzeniem tylu. W Atu jakos innaczej rozwiazany jest uklad resorujacy i teraz piora sa juz prawie proste, a przydaloby sie go posadzic jeszcze ze 4 cm... Trzeba bedzie cos pokombinowac. A, no i oczywiscie kola beda w negatywie (choc tez bedzie zabawa z przerobieniem wahaczy). Ps. Apropos driftujacego malczesa: Powiem Wam, że niezly potworek. Na swiatlach swoja landara moglbym probowac, ale nie wiem, czym go lyknal... Ps2. No i do driftolota pojda jeszcze kubly, szelki i jakas mniejsza fajerka (nie wiem czy sie wtedy obejdzie bez dolozenia wspomagania). Zastanawiamy sie tez nad wymiana szyb z tylu na poliweglan, chociaz to dosyc drogi gips. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Popieram takie projekty tylko zważywszy na to, że jestem zagorzałym fanem polskiej motoryzacji. Z resztą w Pucharze Polski driftował Fiat 125p i całkiem nieźle młócił konkurencję. Napisz na gg, to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Przemku masz rację ale ja jednak wolę japońców w akcji Powiedz sam lepiej chyba zobaczyć Toyotę AE86 w akcji niż poczciwego poldka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Silvii S13 absolutnie nic nie przebije Może na właśnie 200SX-a się skuszę po wakacjach Czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Silvii S13 absolutnie nic nie przebije Może na właśnie 200SX-a się skuszę po wakacjach Czas pokaże. Poczytaj troszke o tym aucie. Ciężko o nie katowany egzemplarz, doprowadzenie go do normalnego stanu może być kosztowne (nawet 15tyś). Poza tym wadliwa turbina i ciężko o części blacharskie. Pomyśl nad s14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 orfeusz o takiej S13 to można tylko marzyć. Aczkolwiek niektórym uda się zrealizować te marzenia Ale jak już marzyć to porządnie taką Supra VI-gen. z silnikiem 3,0 TT 2JZ bym nie pogardził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Silvii S13 absolutnie nic nie przebije Może na właśnie 200SX-a się skuszę po wakacjach Czas pokaże. Poczytaj troszke o tym aucie. Ciężko o nie katowany egzemplarz, doprowadzenie go do normalnego stanu może być kosztowne (nawet 15tyś). Poza tym wadliwa turbina i ciężko o części blacharskie. Pomyśl nad s14. No mam sąsiada niemalże, który się takim wozi... W Polsce prawie wszystkie S13 są katowane, bo kupowane przez młodych ludzi i jeżdżone w driftach (nawet tych osiedlowych)... O turbinach też słyszałem kiepskie opinie... Ale cóż... Co 200SX to 200SX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2009 Apropos driftu i innych takich wyglupow, widzieliscie to? KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Widziałem na innym forum. I powiem że koleś zrobił na mnie ogromne wrażenie. Ma tą Subaynę opanowaną że aż miło patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Apropos driftu i innych takich wyglupow, widzieliscie to?KLIK Ja tak nie umiem nawet w NFSie, a co dopiero w rzeczywistości... Szacunek dla gościa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Jednym słowem koleś "pro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Jasne, że widziałem Już jakoś po wakacjach... A swoją drogą, to kumpel Travisa Pastrany, więc się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Apropos driftu i innych takich wyglupow, widzieliscie to?KLIK Ja tak nie umiem nawet w NFSie, a co dopiero w rzeczywistości... Szacunek dla gościa. A ja buduje autko na bazie BMW E30 i uczę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 Z jakim silnikiem i ktory rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi