M.A.V. Napisano 17 Sierpnia Autor Napisano 17 Sierpnia jeszcze coś ze specjalną dedykacją dla @Szydercza Gała ----> jak widać bawarska technologia Cytuj
Szydercza Gała Napisano 17 Sierpnia Napisano 17 Sierpnia I chodzą do środka.... wstawiałeś ostatnio zdjęcie Tico i tam tez tak to wygląda... ciekawostka... Cytuj
M.A.V. Napisano 18 Sierpnia Autor Napisano 18 Sierpnia 19 godzin temu, Szydercza Gała napisał: I chodzą do środka.... ...i są CPP ---> o regulowanym skoku Cytuj
socjo1 Napisano 18 Sierpnia Napisano 18 Sierpnia (edytowane) 21 godzin temu, Szydercza Gała napisał: I chodzą do środka.... Ale jak to ziemia - wokół słońca? Toż to przeczy boskim porządkom. Świat się kończy, pora umierać! Pisał to ja, skromny Przyśrubas Waszej Szyderczości. Edytowane 18 Sierpnia przez socjo1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 18 Sierpnia Napisano 18 Sierpnia To sie zawsze zdarzało, jednostki zoptymalizowane do zachowania sterowności przy niskich prędkościach zawsze tak miały... stąd nasuwa sie pytanie, jaki jest optymalny zakres prędkości tego statka? On chyba głównie mial byc od opl, a nie asw nie? Coś sie wyraźnie zmieniło w filozofii śrubowej po II wojnie światowej, to nie moj czasokres, nie znam sie Cytuj
tojarro Napisano 18 Sierpnia Napisano 18 Sierpnia W dniu 12.08.2026 o 21:15, Baas ArK napisał: A to nie był OF "Ourugan"? I tylko chwilowo pod naszą banderą? Zgadza się. Cytuj
M.A.V. Napisano 24 Sierpnia Autor Napisano 24 Sierpnia W dniu 15.08.2026 o 20:11, flynavy napisał: Nie byłem ale dostałem:) eh... coraz bardziej badziewne jakościowo robią te coiny... chyba że to jakiś wyrób "nieoficjalny" i wyłącznie komercyjny Cytuj
M.A.V. Napisano 25 Sierpnia Autor Napisano 25 Sierpnia to tylko znaczy że w dawnych czasach bardziej się przykładali .... Cytuj
flynavy Napisano 25 Sierpnia Napisano 25 Sierpnia Producent ten sam - pewna firma z Kosakowa - coiny i medale (i odznaki) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi