Bartosz Ciesielski Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowane) Kiedyś dostałem taki zetaw kawałek dachu i dwie figurki strzelca i spotera. Dość długo leżały u mnie w biurku bo nie miałem weny do skonczenia . Wena przyszła jako przerywnik w trakcie budowy Willisa. Tak to wyszło Edytowane 7 godzin temu przez Bartosz Ciesielski 1 Cytuj
socjo1 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Scenka ciekawa, ale stopy w powietrzu wyglądają mi na niedociągnięcie warsztatowe. Czy mam rację? Cytuj
Grzes Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Ślady po strzałach na ścianie wyszły słabo. Dopisz skalę w tytule. Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, socjo1 napisał: Scenka ciekawa, ale stopy w powietrzu wyglądają mi na niedociągnięcie warsztatowe. Czy mam rację? Nie jest to niedociągnięcie warsztarsztatowe i moczony w ciepłej wodzie i podgrzewany suszarką girki cały czas w powietrzu Edytowane 7 godzin temu przez Bartosz Ciesielski Cytuj
socjo1 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, Bartosz Ciesielski napisał: moczowy w ciepłej wodzie i podgrzewany suszarką Mam nadzieję, że kuracja pęcherza przyniosła ulgę pacjentowi. Edytowane 7 godzin temu przez socjo1 1 Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu @socjo1 uwielbiam słownik Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu 53 minuty temu, Grzes napisał: Ślady po strzałach na ścianie wyszły słabo. Dopisz skalę w tytule. Wiesz to tylko ślady Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi