punio Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 http://images41.fotosik.pl/48/66 przepraszam za jakośczdjęć ale mam kiepski aparat ale dosyć widać rużnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Gorsze od poprzedniego też nic nie widać :F A jaki masz aparat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 teraz pokaże wam fotki zamontowałęm do peterbilta kangura http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d4976b4ecb9e593b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cc035f68cf9ffdd0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Całkiem w porządku to wygląda Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Kolego , może lepiej załóż jakiś temat z Wipem albo w pół ukończonym modelem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 " załóż jakiś temat z Wipem albo w pół ukończonym modelem" kolego niby czemu ja mam 12 lat to moje modele nie są idelalne wiadomo kazdy sie uczy ty tez kiedys pewnie sklejałeś nik nie jest idealny kiedys sie naucze i moje modele będa lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Nie zrozumiałeś kolegi. Fliperowi raczej chodziło o to abyś założył temat w warsztacie jeżeli masz jeszcze dodawać/doklejać do modelu i pokazywać. Nie chodziło o ich jakość. Pozdr. Krystian PS : Poprawiony błąd ! Edytowane 14 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Szymonie modeliki super , zmontuj jeszcze jakąś naczepkę a zobaczysz jakiego uroku nabiorą te ciężarówki pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 eKrystian nie Filipowi lecz Fliperowi , dokładnie o to mi chodziło, że jak masz coś dokładać do modelu, zmieniać go to załóż w warsztacie temat . Poprzednicy wymienili błędy, sądzę że jak na 12 lat źle nie jest, czekam na kolejne Twoje modele i koniecznie wtedy załóż temat w warsztacie jak pisałem powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Sorki Fliper tak jakoś mi się wzieło i pomyślałem, że Filip. Jeszcze raz bardzo przepraszam za ą pomyłkę. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Punio poznaje ten kangur na petku ładnie sie prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2009 to wtakim razie sory fliper żle cie zrozumialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi