Marek K Napisano Środa o 08:10 Napisano Środa o 08:10 (edytowane) Trochę nietypowy warsztat , bo model jest prawie na etapie malowania z ktorym mam problem. Może za bardzo wnikam ale producenci kalek i modelu trochę namieszali , więc może ktokolwiek widział ,lub ktokolwiek wie mile widziane . Czy tan samolot ma srebrny kolr na spodzie czy nie ? Edytowane Środa o 08:13 przez Marek K Cytuj
barszczo Napisano Środa o 09:23 Napisano Środa o 09:23 Mam zestaw kalek Exito i będę robił tą Fokę. Zdecydowanie bez srebrnego. Malowanki Edwarda często rozjeżdżają się z faktami, a instrukcja Exito przygotowana jest wręcz wzorcowo. 1 Cytuj
Marek K Napisano Środa o 10:33 Autor Napisano Środa o 10:33 Mam te same kalki , niedawno kupiłem w ich sklepie w super cenie. Ta foka to ma być test kalek . Tak przy okazji mam jeszcze 1 fokę do zapytania. Wiem że co jakiś czas ten temat jest wałkowany , ale może ktoś ma jakieś nowe wiadomości. Malowanki kagero i eduarda Cytuj
Marek K Napisano Środa o 10:35 Autor Napisano Środa o 10:35 Zapomniałem dodać zdjęcia z rozbitka. Widać że obaj producenci się mylili odnośnie spodu samolotu . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi