Mihu' Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 (edytowane) Cześć mam na imię Michał w tym roku kończę 16 lat. Chciał bym zaprezentować swój pierwszy model, który skleiłem Oto on : Scania 164L 580 \8/ Silnik Tył Pozdro Edytowane 11 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Witaj Mihu Scania na pierwszy rzut oka prezentuję się znakomicie Dobra robota Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 No jak na ppierwszy model to całkiem ładna i przyjemna na oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Jak na pierwaszy model to bardzo bardzo dobrze sklejnony model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Witam jak na pierwszy model to naprawde ok w następnym modelu postaraj się używać szpachlówki itp. Powodzenia w dalszych zmaganiach z modelarstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Fajna jak na pierwszy model. Moja pierwsza R500 była 100 razy gorzej wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Scania bardzo ładnie złożona jak na twój pierwszy model, kabina ma ładny połysk, łączenie zbiornika wyszlifowałeś/wyszpachlowałeś ogółem widać, że się przyłożyłeś do swojego pierwszego modelu. PS : Spojler coś Ci leciutko odstaje chyba nie doklejony lub się odkleił trochę ? Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihu' Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 PS : Spojler coś Ci leciutko odstaje chyba nie doklejony lub się odkleił trochę ? Spojler jest tak przyklejony, tak jakoś wyszło Swoją droga kolejny model już w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Na jaki drugi model się zdecydowałeś ? Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihu' Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 Daf 105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Całkiem ładna ta Skakanka , oby tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian77 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Scania wyszła Ci ok. Fajny lakierek. Czekam na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Bardzo sympatyczny model tak 3mac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Cześć mam na imię Michał w tym roku kończę 16 lat Mój rocznik, tyle ze ja już 16 skończyłem. Jak na pierwszy model, to jest wyśmienicie. Gdy ja ten model składałem zrobiłem tak jak wskazuje instrukcja, i źle założyłem błotniki z przodu, co zaowocowało krzywo zamontowaną kabiną, po prostu była krzywo. A kolejny model to myślę ze dobry wybór. Osobiści każdemu początkującemu modelarzowi polecam Daf'y i Man'y... Bo po ich złożeniu się nie zrazi do modelarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi