SławekK Napisano Sobota o 11:06 Napisano Sobota o 11:06 To drugi model z jednego pudełka, wcześniejszy wykonałem w roku 2013 i nawet znalazłem jego wątek na forum :): Produkt Dragona już dość wiekowy, ale ciągle trzyma poziom. Wykonałem symboliczne wnętrze, bo chciałem otworzyć drzwi boczne, no i sporo widać przez wieżę. Lufa metalowa, blaszka z zestawu, plus sporo dodatków żywicznych i z 3D. Znów studnia na podstawce, tym razem wyrób z kartonu, troszkę zmodyfikowana. Figurki od White Stork Miniatures. To już mój ostatni model z 2025 roku... a tegorocznych chyba jeszcze nie będę publikował na forum - może za jakiś czas :). Jak wam się widzi? Przez 12 lat zrobiłem jakieś postępy? :). 9 Cytuj
Arkos22 Napisano Sobota o 19:10 Napisano Sobota o 19:10 Jak dla mnie mega klimat. Klimat czerwca 1941 Fajny Ci kolorek wyszedł. Dużo dodatków robi wrażenie. Figurki też mega Ci wyszły, ja nie umiem malować Ogólnie piękności praca! Cytuj
Wujciobryan Napisano Niedziela o 22:06 Napisano Niedziela o 22:06 Bardzo mi się podoba ten pojazd jako pojazd.Model ładnie wykonany z całym tym majdanem(uwielbiam tak obładowane pojazdy i zawsze coś na swoich modelach próbuję też dołożyć to tu to tam)Nie moja skala ale mi się podoba cala ta scenka z modelem włącznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi