TAW Napisano 12 Września Autor Napisano 12 Września 19 godzin temu, Aleksander z Zalasu napisał: Patrząc na zdjęcia okuć zastrzałów płatów, nasuwa mi się jedno pytanie: Jak to dało się zrobić? Te okucia to wydruki 3D zawarte w zestawie bazowym. 7 godzin temu, zaruk napisał: Prośba o informację, jeszcze raz przerzuciłem warsztat ale nie znalazłem - te śruby rzymskie to skąd wziąłeś? Art Scale Kits (ASK) Turnbuckles 50 pcs. (5,5mm / 0,9mm) Art Scale Kit -A48006 1 Cytuj
greatgonzo Napisano 13 Września Napisano 13 Września No, teraz rozmawiamy! Można smakować ten znakomity model w pełni okazałości. Brawo! I za płatowcowy double tap, też dzięki :). Cytuj
kelly9mm Napisano 14 Września Napisano 14 Września Model wymiata, bardzo fajna scenka Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj
BRAVO112 Napisano 17 Września Napisano 17 Września Model bardzo ladny tylko, czy jako platowiec poscigowy cos kiedys dogonil? 1 1 Cytuj
TAW Napisano 17 Września Autor Napisano 17 Września 11 godzin temu, BRAVO112 napisał: czy jako platowiec poscigowy cos kiedys dogonil? Dogonił. W całej swojej historii ma potwierdzone tylko jedno zestrzelenie - prawdopodobnie Albatros D.III. Wszedł późno do służby w czasie I WŚ a potem bojowo był wykorzystywany tylko przez Polskę, ale nie w roli typowej dla myśliwca bo gonił głównie konie Budionnego. Ale szybki był jak na swoje czasy - zawrotne 220 km/h. Cytuj
BRAVO112 Napisano 18 Września Napisano 18 Września 11 godzin temu, TAW napisał: Ale szybki był jak na swoje czasy - zawrotne 220 km/h. eeee moim Mercem bym go dogonil..... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi