Hubert Kendziorek Napisano Czwartek o 14:58 Napisano Czwartek o 14:58 Jak w tytule, w jeden dzień poskładałem do kupy i rozłożyłem do malowania. Sorry za słabowite zdjęcia, gdzieś obcina jakość w transferach, muszę pogrzebać przy tym. 2 Cytuj
bulik58 Napisano Czwartek o 15:28 Napisano Czwartek o 15:28 27 minut temu, Hubert Kendziorek napisał: Jak w tytule, w jeden dzień poskładałem do kupy i rozłożyłem do malowania. Sorry za słabowite zdjęcia, gdzieś obcina jakość w transferach, muszę pogrzebać przy tym. Cytuj
Barthass Napisano Piątek o 10:40 Napisano Piątek o 10:40 Niezły detal jal na skalę 1/72 jest w tym modelu Menga. Podoba mi się, ładnie i czysto sklejony 1 Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano Piątek o 10:55 Autor Napisano Piątek o 10:55 Zgadzam się w całości, jestem już po ich Abramsie i podejrzewam, że cała seria z Menga robi robotę, składalne, przyjemnie zdetalowane. Polecam. Do klejenia używam ostatnio AK Extra Thin Cement, prawie woda, tyle że śmierdząca 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi