ams Napisano Wtorek o 12:47 Napisano Wtorek o 12:47 Witam wszystkich. Tym razem przedstawiam mojego niedawno ukończonego Friedricha, zbudowanego w dość nietypowych warunkach – z dala od warsztatu, na działce rekreacyjnej. Model malowany był farbami MRP i Vallejo, z użyciem olejów Ammo i pigmentów Mig użytych do postarzania. Mam nadzieję, że galeria się spodoba. P.S. Coś poszło nie tak ze zdjęciem przedstawiającym spód modelu. Prawdopodobnie zrobię to ponownie podczas jednej z kolejnych sesji zdjęciowych. 15 Cytuj
barszczo Napisano Wtorek o 13:50 Napisano Wtorek o 13:50 Bardzo fajny i kolorowy maluch, podoba się . I tak żeby się trochę przyczepić, linka anteny u germańców była napięta tylko między masztem, a usterzenie. Ten drucik od anteny do kadłuba był luźny i nie ciągnął całości w dół . 2 Cytuj
jachud3 Napisano Wtorek o 17:33 Napisano Wtorek o 17:33 Ekstra Mietek, jeszcze Mikrus bardzo podoba mi się nienachalne, acz obecne brudzenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi