jager27 Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Wiem już, że model bedzie miał ładne kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2010 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 No i widzisz trochę dopingu nie zaszkodzi a w czym myłes bo ładnie odeszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2010 No i widzisz trochę dopingu nie zaszkodzi a w czym myłes bo ładnie odeszło ? Może ktoś powie że oszalałem i nie ma na co pieniędzy wydawać ... w rozpuszczalniku Wamodu.... Ale widzę, że ma pewne minusy... chyba jak każdy rozpuszczalnik, ale wilki plus za to, że farba odchodzi b. szybko i rewelacyjnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Mam takie pytanie co do malowania. Czy kamo było tak samo malowane na wszystkich modelach jakie wychodziły z fabryki czy też było tzw. jak leci i zależało od malującego ?? Ne było takie same, ale zależało od inwencji malarza. W wiekszości kamo malowane było polowo, nie w fabryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi