krzysiek788 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Może spróbuj nawinąc drucik oskubany z gumy bardzo cięki na igłe i potem pomaluj na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 Kolejny drobny aktual. Wykonałem cb które będzie jeszcze poprawiane ponieważ na druciku są jeszcze drobne prześwity i wziąłem się za obicie ścian niestety z braku kleju nie zamontuje ich, ale za to wezmę się za poduchy i kołdrę, piątkowe robótki ręczne Krzysiek dzięki za podsunięcie pomysłu Cb: Najpierw odpowiednio dociąłem tekturki: Potem na wzór tekturek wyciąłem materiał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek788 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 CB jest genialne wykonane. Podziwiam a jednocześnie zazdroszczę fachu w rękach. Kawał dobrej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Hmmmm TTi 770? Ile za nie zapłaciłeś? Jest git. Klej ten materiał i daj fotkę całego wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 Byleś blisko dokładnie to TTi 880, na allegro chodzi po 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Radyjko fajnie wyglada, tylko gruszka jest ciut za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 I strasznie kwadratowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 (edytowane) Ok jeszcze dziś postaram się wykonać nową gruszkę a tym czasem pomóżcie mi wybrać kolo poduszek: 1. Czerwony 2. Bordowy 3. Błękit 4. Granatowy 5. Ciemny zielony taki wojskowy Z góry dzięki EDIT Chyba większa faktycznie lepiej wygląda, ale raczej jej nie będę zaokrąglał Edytowane 6 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 2 lub 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morusek11 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Witam, wszystko pięknie wygląda A co do koloru poduszek to opcja 2 lub 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 ja bym dał 4. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi